Kasten

Alle Soorten Kasten

Kasten Online zoeken

Welkom op de pagina van kasten Online zoeken. Wij hebben voor u een sortering gemaakt van de meest bijzondere, mooie, trendy, en praktische kasten van verschillende winkels. De keus is zeer ruim en voor ieder interieur is er wel een bijpassende kast te vinden.

Ladenkast Speedway

(06) uit de collectie van Artistiq is dit de kast "Speedway" met een vintage uitstraling. Vervaardigd van gerecycled oud hout met afgebladerde verfresten.

naar de website

TV-meubel Atelier II

(106) van het merk ars Manufacti is dit het TV-meubel "Atelier II" Het frame is vervaardigd van geborsteld metaal. De bovenste plaat en de lades zijn vervaardigd van Massief Acaciahout. Het frame is gemaakt van MDF met een folie. Deze tvkast past prima in een undustriele inrichting.

naar de website

Iron boekenkast

(1506) Stoere en grove boekenkast van het merk Eleonora. Vervaardigd van metaal in de kleur zwart. Opbergruimte van 2 ruimtes zonder deurtjes en 2 lades. Onderzijde van de kast heeft 2 deurtjes met 2 opbergvakken. Afmeting van de kast is hoogte van 180 cm breedte van 85 cm en een diepte van 40 cm. Deze boekenkast past heel goed bij een Industrie inrichting

naar de website

Wandrek Stuco

(06) Wandrek / Boekenkast "struco" heeft een stoere betonlook omdat hier gebruikt is gemaakt van cementstuc. De rest van de kast is afgewerkt met een metalen U Frame. Deze kast past perect in een industriele inrichting.

naar de website

Sideboard Lyngby

(106) van het merk van Maison Belfort is dit de side table uit de serie :yngby. Vervaardigd van massief Grenenhout. De bovenplaat is bebeitst in de kleur Wenge. De rest van de kast is in de kleur Wit geloogd.

naar de website

Buffetkast Zeus

(06) Van het merk Artistiq is dit de buffetkast "Zeus" Vervaardigd van massief eiken in een mooie naturel kleur.Deze uitvoering heeft 4 deuren en 2 laden

naar de website

Finca kast

(53) Dit is de kast "Finca" van het topmerk Kare Design. Deze kast heeft 10 lades van verschillende afmetingen en ieder met een eigen ander front. Iedere lade gaat op zijn eigen manier open met en of zonder handvatten. Niet een handvat is het zelfde. De hoogte van de kast is 90 cm de breedte is 70 cm en diepte is 30 cm. De kast is vervaardigd van Mango hout met lades gemaakt van MDF

naar de website

Dressoir Ower

(106) Dressoir van het merk Loftscape "Ower" vervaardigd van MDF gelakt in een taupe hoogglans. Strak design zonder knoppen en handvatten. Breedte van dit dressoir is 180 cm.

naar de website

Nachtkastje Retro

(06) Weer zo een stoer kastje uit de collectie van Artistiq. Nachtkastje "Retro" Vervaardigd van massief Mangohout en met een metalen frame.

naar de website

Capri dressoir

(53) Dressoir Capri met 11 laden van verschillende afmetingen. Iedere la heeft een eigen uiterlijk met verschillende fronten en handvatten. Afmeting van het dressoir is hoogte 106 x breedte 90 met een diepte van 36 cm. Het onderstel vervaardigd van Grenenhout. Bijzonderheid is het gebruik van Palowniahout.

naar de website

Dresssoir Borger

(106) Modern Dressoir "Borger" vervaardigd van MDF gelakt in de kleur wit hoogglans. Met als speciaal deatail een afwerking van lichte eikenhouten paneeltjes. Dit dressoir komt uit de collectie van Modoform. De breedte is 170 cm

naar de website

Industrial TV kast

(1506) TV kasst van het merk Eleonora in Industrial stijl. Vervaardigd van hout. Deze uitvoering heeft 2 deuren met ieder een verschillend item. 1 lade en 1 open vak.

naar de website

Wijnkast Armin

(06) Wijnkast "Armin" van het merk Artistiq. Gemaakt van massief Mangohout met stalen wielen. Deze wijnkast ziet er stoer en toch stijlvol uit met plaats voor 16 flessen wijn. Deze uitvoering is met 2 laden

naar de website

Vintage dressoir

(1506) Een zeer stijlvol dressoir van het merk Eleonora met een vintage uitstraling. deze kast heeft een opbergmogelijkheid van 13 lades van verschillende afmetingen en de lades hebben allemaal een ander front en handvat.

naar de website

Dressoir Candice

(06) Dressoir "Candice" vervaardigd van MDF in een hoogglans gelakt in de kleur wit. Het dressoir is in een hangende uitvoering. Geen knoppen of handvatten op de deurtjes maar door de schuine kanten gemakkelijk te openen.

naar de website

Rodeo nachtkastje

(53) van het merk Kare Design is dit het nachtkastje "Rodeo" vervaardigd van hout met op het bovenste blad een houtsnijwerkje. De lade heeft een bekleding van koeienhuid. Natuurlijk ook te gebruiken voor andere doeleinden in plaats van een nachtkastje

naar de website

Dressoir Frigo

(06) Een wel heel stoer dressoir "Frigo" uit de collectie van Artistiq. Vervaardigd van massief mangohout met mat metalen hout en sluitwerk. Deze kast heeft een grove maar prachtige uitstraling.

naar de website

industrial tvkast

(1506) van het merk Eleonora is dit de kleine TVkast "induatrial Woods" Deze tvkast heeft een stoere uitstraling en is gemaakt hout en ijzer. De ladews zijn genummerd en het blad bvan de kast heeft een tekst "Limited Edition"

naar de website

Dressoir Napoli

(06) Dressoir uit de collectie van Tower living "Napoli" vervaardigd van teakhout in de kleur RAl 9010. Een leuk detail zijn de drie rieten manden. Deze uitvoering heeft 2 deuren en 10 laden.

naar de website

Dressoir Manchester

(106) Dit is het dresssoir "Manchester II" van het merk Furnlab. Een stoer dressoir dat perfect past bij een industriele inrichting. De Body en de deuren zijn vervaardigd van massief Acaciahout. In een geborstelde en gelakte uitvoering. De voorzijde van de lades en steunpoten zijn van metaal.

naar de website

Halie kastje

(1506) Klein kastje van het Spaanse merk LaForma. De behuizing is van metaal en de 2 lades zijn van Vurenhout met metalen handvatten. Deze combinatie van materialen geeft dit kastje een stoere maar ook elegante uitstraling. Hoogte 43 cm breedte 48 en een diepte van 38 cm.

naar de website

Highboard Justin

(106) Hoge kast "Justin" vervaardigd van spaanplaat met folie in eikenhoutkleur. De breedte van deze kast is 152 cm en de hoogte 105 cm Het merk is Frederiks Modern Living

naar de website

TV meubel France

(06) Lekker stoer TV-meubel "France" vervaardigd van metaal met een zwarte kleur poedecating. Het hout is massief met een antieke uitstraling. Deze tv kast heeft 1 lade. De poten lopen taps toe.

naar de website

Kast key West

(06) van het merk LaForma us dit de kast "Key /west". Vervaardigd van metaal met multicolor laden Totaal kunt u uw spulletjes opbergen in maar liefst 24 laden. Sommige laden hebben een tekst.

naar de website

Alhambra Ladekast

(53) van het merk Kare Design is dit het ladekastje "Alhambra" vervaardigd van hout en metaal. De hoogte van dit kastje is 91 cm en de breedte 60 cm met een diepte van 38 cm.

naar de website

Dressoir India II

(106) Een dressoir "India II" uit de collectie van Maison en Belfort vervaardigd van massief Mangohout. De kast heeft een antieke uitstraling en is meerkleurig. De breedte is maar liefst 193 cm lekker veel ruimte om uw spulletjes in op te bergen.

naar de website

TV meubel Scandi

(06) Een TV-meubel "Scandi" van het merk Artistiq. Geheel vervaardigd van Sheesham-hardhout en met zee apart detail met de hand beschilderde front van de lade

naar de website

Tabby ladenkast

(1506) maar liefst 11 lades sieren dit kastje .De 11 lades hebben ieder een ander front met een eigen handvat. De hoogte van dit kastje is 81 cm de breedte 70 cm en de diepte 32 cm. Vervaardigd van hout en de poten van Dennenhout in de kleur wit. De fronten van de lades zijn totaal verschillende van kleur en materiaal wat deze kast wel een hele aparte uitstraling geeft.

naar de website

Dressoir Baja

(106) Dressoir "Baja" is vervaardigd van MDF met een folie van lichteiken. Speciale details zijn de accenten van Leisteenkleur. Wordt geleverd inclusief verlichting

naar de website

Ladenkast Inge

(06) prachtig ladenkastje uitgevoerd in MDF afgelakt met een witte hoogglans kleur. De laden hebben geen handvatten, maar door de schuine kanten gemakkelijk te openen.

naar de website

Highboard Galway

(106) Dit is de hige kast "Galway" van het merk California. Een merk wat het heel goed doet op het gebied van moderne meubels. Vervaardigd van MDF in de kleur wit en de Body en de afwerking in de kleur grijs.

naar de website

opbegkast Panama

(06) van het merk Artistiq Living is dit de opbergkast "Panama" met een oud lijkend stalen frame. Vervaardigd van massief Sheesham hout. Deze uitvoering heeft 1 deur en 5 lades.

naar de website

Dressoir Gesine

(106) Dressoir "Gesine"is vervaardigd van spaanplaat met eikenhouten folie. De afwerking is met witte accenten. De breedte van dit dressoir is 195 cm en heeft veel ruimte voor het opbergen van al uw pulletjes.

naar de website

Ladenkast ZigZag

(06) Zeer aparte en stoere kast "ZigZag"van het merk Artistiq. Vervaardigd van massief Mangohout met een stevig metalen frame. Iedere lade heeft een verschillende bekleding onder andere koeienhuid, koper en canvas

naar de website

X Factory TVkast

(1506) Deze kast is vervaardigd van MDF in de kleur grijs en Sparrenhout. TVkast X Factory heeft een stoere uitstraling met aan beide zijden een opberggedeelte afgesloten met deurtjes. In het midden twee open opbergvakken.

naar de website

Dressoir Goa

(106) Dis is het dressoir "Goa" van het merk vanWolf-Mobel vervaardigd van massief Mango-Acaciahout in gelakte uitvoering. De zij en voorkanten in MDF met metalen applicaties.

naar de website

dressoir Capri

(53) Dressoir "Capri" met 8 lades met ieder een eigen gedtaillerd front. De lades hebben allemaal een ander handvat. Zeer stijlvol dressoir van het merk Kare Design. Vervaardigd van Pawlonia hout

naar de website

Vitrinekast Bali

(06) Dit is de vitrinekast "Bali" van het merk Artistiq. Vervaardigd van gerecycled oud hout met antiek gemaakte verfsporen in multicolor. De body is van zwart metaal. De hoogte van deze vitrinekast is 175 cm

naar de website

Trolley kast Giro

(06) Trolley kast "Giro" is vervaardigd van metaal met planken van oud hout.

naar de website